Champions League Final
Prematch
Live
Ndeshjet sot
  • Futboll
  • Tenis
  • Snooker
  • LIVE
49107 Markete
Ndeshjet

Betslip

Rezervimi i Biletës
Mos hezito, ktheje biletën tënde në KOD 6 shifror
Zgjidh ndeshjet që do të ketë bileta jote
Vendos shumën që do të luash dhe kliko tek butoni Rezervo
Merr kodin 6 shifror të biletës dhe paraqite në një nga pikat e Eurollotos


Rezervimi vlen vetëm për bastet PreMatch, jo për ndeshjet Live
Minuta e Fundit në Prematch
15min 30 min 60min >60 min
Nuk ka të dhëna.
Racing Dogs
Së shpejti
Racing Horses
Së shpejti
Marketet e shpejta
Marketet e shpejta ju mundësojnë që të vendosni bast për ngjarje të ndeshjeve live në futboll që ndodhin çdo 1 apo 5 minuta.